CaliVita

Iron Plus

Iron Plus (fier organic si vitamina C)

Iron Plus

Pret 42.40 lei in stoc

Fierul contribuie la formarea celulelor sangvine sanatoase si, fiind o componenta a hemoglobinei, joaca un rol important in absorbtia oxigenului si transportul sau catre celule. Iron Plus este un produs complex de o calitate excelenta, care contine fier organic si vitamina C pentru a creste nivelul de absorbtie si utilizare a oxigenului de pana la patru ori, precum si un complex de bioflavonoide din citrice.

  • Administrare: 1 tableta pe zi
  • Cantitate: 100 tablete

Fier cu Vitamina C

Beneficii Iron Plus CaliVita?

Corpurile noastre pot produce unele vitamine, dar nu pot produce substante minerale, inclusiv fier. Prin urmare, poate fi obtinut numai din alimente. Pentru a obtine cantitatea necesara de fier avem nevoie de medicamente suplimentare.

Doza zilnica medie de fier pentru femei este de 15 mg, in timp ce femeile insarcinate sau care alapteaza au nevoie de 50 mg de fier pe zi. Femeii insarcinate este aproape imposibil sa manance cantitatea de alimente necesare pentru a satisface cantitatea zilnica de fier. Chiar si o dieta bine echilibrata contine un total de 6 mg de fier la 1000 de calorii.

Deficitul de fier apare la 10-50% dintre sugari, copii, adolescenti, femei insarcinate, sportivi si femei in varsta. Deficitul de fier la copii se manifesta printr-o scadere a intelegerii, concentrarii si coordonarii sau scaderea generala a inteligentei. 

Cel mai util este sa luati fier in forma de chelat. Crearea de chelati este un proces in timpul caruia substantele minerale devin disponibile biologic si, ca urmare, sunt mai bine utilizate de organism. Mineralele chelatate, obtinute cu ajutorul aminoacizilor sunt absorbite de 3-10 ori mai bine decat mineralele intr-o forma neorganica ne-chelata.

Suplimentele alimentare moderne contin, pe langa fierul organic sub forma de chelat, si vitamina C si bioflavonoide, deoarece contribuie la resorbtia fierului chelat si imbunatateste actiunea acestuia.

Produsul Iron Plus (fier organic si vitamina C), face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Minerale, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Iron Plus

Recomandari:

- femeilor, in anii de fertilitate, pentru a suplimenta pierderile de fier datorate menstruatiilor lunare.
- femeilor insarcinate, caci in perioada de sarcina consumul de fier este mai mare.
- pacientilor suferind de anemie feripriva pentru a-si completa tratamentul.
- copiilor si adolescentilor care au nevoie de suplimentarea cu fier din cauza ritmului rapid de crestere.
- sportivilor, pentru a le acoperi necesarul mare de substante nutritionale, vitamine si minerale.
- persoanelor care urmeaza un regim alimentar strict de tip vegan.

Important:

Femeile insarcinate si cele care alapteaza trebuie sa se adreseze medicului inainte de a incepe administrarea acestui produs.

Consumul permanent de cantitati mari de fier poate fortifica procesele de peroxidare, crescand astfel necesarul de antioxidanti al organismului.

In cazul administrarii produselor complexe cu multivitamine, suplimentarea cu fier este recomandata numai daca se constata o deficienta de fier.

Continut:

30mg Vitamina C, 14mg Fier, 10mg Complex de bioflavonoide

Produse cu interes crescut