CaliVita

MagneZi B6

MagneZi B6 CaliVita. Magneziu + Vitamina B6

MagneZi B6

Pret 62.50 lei in stoc

MagneZi B6 contine binecunoscuta si extrem de eficienta combinatie de magneziu, vitamina B6 si zinc, intr-o forma mai usor procesabila si special creata pentru a oferi un sprijin complex si specific sistemelor muscular si nervos. Traiesti o viata plina de agitatie, cu mult stres, incordare mentala sau fizica? Atunci MagneZi B6 este special pentru tine! Ingredientele sale active sustin buna functionare a sistemului nervos si muscular. Sanatate, energie si capacitate de munca enorma!

  • Administrare: 1 tableta pe zi
  • Cantitate: 90 tablete

Magneziu + Vitamina B6

Beneficii MagneZi B6 CaliVita?

Magneziul este unul dintre cele mai importante elemente chimice necesare organismului uman. A jucat un rol principal in metabolismul energetic, actioneaza ca un regulator al cresterii celulare, este necesar in toate etapele sintezei moleculelor de proteine. In plus, magneziul este implicat in metabolismul fosforului, sinteza ATP, reglarea glicolizei, constructia tesutului osos etc.

Rolul esential al magneziului legat de actiunea sa centrala - este un factor natural anti-stres care impiedica dezvoltarea proceselor de excitatie in sistemul nervos central si reduce sensibilitatea la influentele externe. Necesarul zilnic de magneziu este de 350-400 mg pentru barbati si 280-300 mg pentru femei. In timpul sarcinii si alaptarii, nevoia femeilor de magneziu creste cu 20-30%.

Deficienta de magneziu poate fi asociata cu tulburari alimentare, exces de calciu in dieta, alcoolism, malabsorbtie in intestinul subtire, boli infectioase-inflamatorii (enterita, gastroenterita), tulburari endocrine (diabet, hipersecretia hormonilor tiroidieni ), stresul cronic, incarcatura sportiva.

Deficitul de magneziu poate determina dezvoltarea diferitelor forme de patologie: cardiovasculare (hipertensiune arteriala, aritmii, boli coronariene), endocrine (diabet), neuropsihiatrice (anxietate, depresie, ameteli, cefalee, tulburari de memorie, convulsii).

Magneziul actioneaza eficient in combinatie cu vitamina B 6 (piridoxina), care joaca un rol crucial in procesele de baz? ale metabolismului. Piridoxina asigura absorbtia magneziului in intestine, imbunatateste transportul in celule si acumularea sa intracelulara, potenteaza efectele farmacologice ale magneziului. La randul sau, magneziul favorizeaza activarea vitaminei B 6 in ficat.

Suplimentul dietetic MagneZi B6 contine, de asemenea, zinc, care este o componenta importanta a sute de enzime.  Este un membru al insulinei si al unor hormoni si este necesar pentru sistemul imunitar. Deoarece zincul in organism nu se acumuleaza, acesta trebuie luat in mod regulat sub forma de suplimente alimentare.

Ingredientele active din MagneZi B6 actioneaza sinergic si sunt usor digerabile pentru organism. MagneZi B6 poate fi utilizat in tulburari neurologice, precum si o masura profilactica in oboseala, stres, dureri de cap, tulburari de somn, in timpul sarcinii, in timpul efortului fizic intens.

Acest supliment poate fi utilizat si in tratamentul bolilor cardiovasculare (hiperten-sion arterial, insuficienta cardiaca congestivaa, aritmii, infarct post-miocardic, angina), osteoporoza, diabet.

Produsul MagneZi B6 CaliVita. Magneziu + Vitamina B6, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Minerale, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda MagneZi B6

Recomandari:

- sportivilor si persoanelor supuse unui efort fizic intens.
- persoanelor afectate de pierderi mari de lichide (de exemplu, transpiratia abundenta).
- persoanelor supuse unei tensiuni mentale intense in timpul sesiunilor de examene sau stresului de la locul de munca.
- persoanelor cu un stil de viata foarte activ.
- persoanelor cu o alimentatie dezechilibrata (consum redus de legume sau fructe, regim de slabire sau vegetarianism).
- femeilor insarcinate si celor care alapteaza.
- persoanelor care consuma alcool in mod frecvent.
- tuturor celor care-si doresc un plus de energie in zilele cu adevarat extenuante.

Important:

Administrarea acestui produs nu este recomandata persoanelor suferind de afectiuni renale

Continut:

100mg Magneziu, 5mg Zinc, 5mg Vitamina B6

Produse cu interes crescut