CaliVita

Mega Zinc

Mega Zinc, megadoza de Zinc Organic

Mega Zinc

Pret 37.30 lei in stoc

Zincul este un element chimic care participa la aproape toate procesele metabolice si este prezent in fiecare celula a corpului uman. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii parului, pielii si a unghiilor, mentinerea unui nivel normal de testosteron, hormonul sexual masculin, si a unei functii mentale normale, in vreme ce datorita efectului sau antioxidant inhiba procesele oxidative nocive.

  • Administrare: 1/2 tableta pe zi
  • Cantitate: 100 tablete

Megadoza de Zinc Organic

Beneficii Mega Zinc CaliVita?

In organism, zincul se gaseste in cantitati relativ mici, deci trebuie luat in mod regulat separat. Lipsa sa timp de o saptamana este suficienta pentru a incetini dezvoltarea muschilor si a forma un sistem imunitar slab. Zincul este necesar pentru sinteza proteinelor si formarea ADN-ului. Promoveaza formarea insulinei (hormonul produs in pancreas, care este necesar pentru procesarea carbohidratilor).

Zincul accelereaza vindecarea ranilor,  ajuta la probleme cu prostata, poate fi util in tratamentul infertilitatii. Zincul previne depunerea colesterolului, promoveaza cresterea si mentinerea echilibrului psihologic, poate ajuta la tratarea unor tulburari psihice. Zincul poate avea un impact benefic in caz de probleme cu simturile.

Este un instrument eficient pentru indepartarea petelor albe de pe unghii. Intrucat este necesar pentru formarea normala a testosteronului si spermatozoizilor, potenta de perturbare a multor barbati poate fi atribuita unei deficiente cronice de zinc. Toti barbatii trebuie sa ramana in sange cu un nivel ridicat de zinc indiferent daca au probleme cu prostata sau nu.

O cantitate semnificativa de zinc o regasim in diferite tipuri de carne, fructe de mare (peste de mare, homar etc.) si in oua sau germenii de grau, drojdia de bere, semintele de dovleac, laptele degresat si mustarul.

Produsul Mega Zinc, megadoza de Zinc Organic, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Minerale, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Mega Zinc

Recomandari:

- datorita efectului sau antioxidant, este recomandat locuitorilor din zonele foarte poluate.
- persoanelor care nu consuma in mod regulat si in cantitati suficiente produse alimentare cu continut ridicat mare de zinc, precum carnea sau cerealele integrale.
- sportivilor si persoanelor care executa munci fizice grele.
- tuturor celor aflati in situatii pline de stres.

Important:

In cazul in care ati avut probleme renale, adresati-va medicului in prealabil, dat fiind faptul ca zincul este eliminat din organism prin urina.Consumul de Mega Zinc este recomandat numai sub forma de tratament temporar!

Continut:

50mg Zinc (chelatat cu aminoacizi)

Produse cu interes crescut