CaliVita

Pro Selenium

Pro Selenium CaliVita - protectie antioxidanta puternica

Pro Selenium

Pret 32.60 lei in stoc

Datorita puternicelor sale efecte antioxidante, seleniul contribuie la protejarea celulelor si tesuturilor impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, precum si la protejarea sistemului imunitar si a functionarii normale a glandei tiroide. De asemenea, joaca un rol important in mentinerea sanatatii pielii si unghiilor.

  • Administrare: 1 tableta pe zi
  • Cantitate: 60 tablete

Pentru cei care doresc o protectie antioxidanta puternica.

Beneficii Pro Selenium CaliVita?

Este cunoscut faptul ca seleniul este un oligoelement cu un efect antioxidant pronuntat, care ajuta la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi. Insa puttini oameni stiu ca joaca un rol important si in activitatea corespunzatoare a sistemului imunitar si in producerea hormonului tiroidian.

Mult timp, seleniul a fost considerat un compus toxic, dar studiile au aratat ca acest element este o parte integranta a nutritiei si sustine eficient sanatatea intregului organism. Sursele sale naturale sunt carnea, organele de mare, fructele de mare si cerealele.

Seleniul este o componenta a enzimei antioxidante glutation peroxidaza, care protejeaza celulele si tesuturile de efectele nocive ale radicalilor liberi. Sustine sistemul imunitar si este necesar in producerea hormonilor tiroidieni. Persoanele care respecta o dieta vegetariana stricta pierd o cantitate necesara de seleniu, care poate afecta sanatatea.

Retineti ca seleniul si vitamina E actioneaza sinergic. Seleniul organic este absorbit mai bine decat anorganicele. Suplimentul Pro Seleniun este realizat pe baza de seleniu organic (sub forma de selenmetionina).

Produsul Pro Selenium CaliVita - protectie antioxidanta puternica, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Minerale, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Pro Selenium

Recomandari:

- persoanelor care doresc o protectie antioxidanta puternica.
- fumatorilor.
- persoanelor care sufera de hipotiroidism.
- barbatilor, pentru a le creste fertilitatea.
- in suplimentarea tratamentului indicat pentru un nivel ridicat al colesterolului.
- persoanelor care urmeaza un regim alimentar strict de tip vegan sau cu continut scazut de proteine, dat fiind faptul ca din alimentatia acestora lipsesc alimentele de origine animala, considerate a fi o sursa excelenta de seleniu.
- in suplimentarea tratamentului proceselor inflamatorii ale organismului, in special pentru tratarea artritei.

Important:

Simptomele deficientei de seleniu pot include: un sistem imunitar slabit, eficienta scazuta a glandei tiroide, slabiciune a muschilor si oboseala.

Continut:

50mcg Seleniu

Produse cu interes crescut