CaliVita

Strong Bones

Strong Bones (250 capsule), Calciu si Magneziu

Strong Bones

Pret 111.10 lei in stoc

Organismul nostru nu are capacitatea de a produce calciu si magneziu, dar aceste minerale sunt esentiale pentru mentinerea structurii sanatoase a oaselor si a dintilor si pentru realizarea functiile musculare normale ale organismului. Capsulele Strong Bones contin aceste doua oligoelemente in proportia ideala, aceea de 2:1, contribuind astfel la sanatatea dumneavostra.

  • Administrare: 3 x 1 capsule pe zi
  • Cantitate: 250 capsule

Calciu si Magneziu

Beneficii Strong Bones CaliVita?

Este suficient sa spunem ca deficienta de calciu poate provoca mai mult de o suta de boli. Este un element important al sistemului tampon corporal, care mentine valoarea pH-ului la nivelul corespunzator. Prin urmare, calciul are o actiune puternica de alcalificare, este important pentru mentinerea unui echilibru optim acid-alcalin.

Odata cu varsta, deficienta de calciu in organism se dezvolta si se manifesta prin oboseala, imbatranire precoce, scaderea concentratiei, crampe de muschi, boli cardio-vasculare si boli respiratorii.

„Spalarea” constanta a calciului din oase duce la dezvoltarea osteoporozei, care azi, este a treia boala dupa bolile cardiovasculare si diabetul. Femeile de peste 40 de ani au nevoie in special de un aport adecvat de calciu.

Nu este suficient sa folosesti alimente bogate in calciu, ci trebuie sa fie absorbit, ceea ce necesita transferul de calciu in forma ionica.  Calciul sub forma de saruri de aminoacizi (chelat) este digerat fara modificari in forma ionica.

Suplimentul alimentar Strong Bones este o sursa biologic disponibila de calciu si magneziu intr-o forma usor digerabila. In acest supliment, calciul este sub forma de chelat (organic), deci este asimilat cu usurinta de catre organism. Valoarea calciului si magneziului 2: 1 este conditia principala pentru asimilarea completa a calciului.

Strong Bones previne scurgerea calciului din oase, restabileste structura normala a tesuturilor osoase si cartilaginoase ale organismului, previne aparitia osteoartritei si osteoporozei. Acest supliment regleaza in mod eficient echilibrul acido-bazic, scade nivelul general de aciditate din organism si reduce aciditatea stomacului.

Produsul Strong Bones (250 capsule), Calciu si Magneziu, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Minerale, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Strong Bones

Recomandari:

- persoanelor care nu beau lapte sau nu consuma produse lactate.
- persoanelor care fumeaza sau consuma cafea in mod frecvent.
- persoanelor care duc un stil din viata din care lipseste miscarea fizica.
- tinerilor care doresc sa dobandeasca o densitate osoasa cat mai ridicata posibil.
- persoanelor de varst? mijlocie, pentru mentinerea masei osoase.
- persoanelor in varsta, pentru a incetini procesul de deteriorare a oaselor.

Important:

In cazul administrarii prelungite a unor cantitati mari de calciu, cereti sfatul medicului. Persoanele cu afectiuni cardiace si/sau tulburtri de coagulare sa se adreseze medicului curant inainte de a consuma aceste produse

Continut:

300mg Calciu (carbonat, citrat, acetat), 150mg Magneziu (oxid, bisglicinat, succinat, citrat)

Produse cu interes crescut