CaliVita

Full Spectrum

Full Spectrum, complex de vitamine si minerale

Full Spectrum

Pret 48.40 lei in stoc

Full Spectrum, complex de vitamine si minerale, contine aproape treizeci de tipuri de diferite vitamine, antioxidanti si minerale cu un continut suplimentar de bioflavonoide, toate esentiale pentru functionarea organismului. Eficacitatea sa extraordinara este asigurata de cantitatea de substante active organice, precum si de tehnologia cu eliberare treptata.

  • Administrare: 2x1 tablete zilnic, in timpul meselor principale
  • Cantitate: 90 tablete

Pentru cei care doresc sa aiba o viata sanatoasa si sa-si mentina vitalitatea zi de zi.

Beneficii Full Spectrum CaliVita?

Sistemul imunitar al corpului uman este unul foarte complicat. Poate ceda cu usurinta sub influenta nociva a diferitilor factori fizici si psihologici. Ritmul dinamic al vietii ne duce corpul la stres si afecteaza activitatea sistemului imunitar.

O nutritie corecta, inclusiv o porti zilnica a tuturor vitaminelor si mineralelor necesare este un factor important pentru mentinerea functionarii normale a intregului organism, in special a sistemului imunitar.

Utilizarea zilnica de multivitamine, care contin toate vitaminele si mineralele necesare in cantitati suficiente, este o solutie simpla si convenabila pentru a completa organismul de substante necesare si pentru a consolida sistemul imunitar. Prin urmare, recomandam folosirea regulata a vitaminelor ca supliment obligatoriu al dietei atat adultilor, cat si adolescentilor.

Multi dintre studenti in timpul scolii, mai ales primavara, devin somnolenti, distrati, reticenti la invatare, fac mai multe greseli. Nu-i supara pentru asta! Cauza este asa-numitul sindrom de oboseala, cand bioritmurile corpului sunt reconstruite pentru noul sezon si isi face cunoscuta prezenta deficienta de vitamine din organism.

Trebuie sa ne amintim ca metabolismul studentilor este mai activ decat la adultii. Zi de zi simt tensiune cand raspund la intrebarile profesorilor, chiar si atunci cand lucreaza acasa. Muzica, dansul, limbile straine creeaza tensiune suplimentara.

Nu se pot descurca fara multivitamine, deoarece numai complexul de vitamine si oligoelemente le va oferi o bariera fiabila impotriva efectelor si situatiilor stresante. 

Marele avantaj al complexului Full Spectrum este ca toate mineralele din compozitia sa sunt in forma de chelat, ceea ce creste considerabil asimilarea acestora. Prin urmare, dozajul acestor minerale este mai mic decat in preparatele care contin minerale anorganice. Acest lucru face ca produsul sa fie mai ieftin si sigur pentru utilizare indelungata.

Aceste multivitamine contin si substante lipotrope care nu depun grasimi alimentare in ficat si reduc colesterolul in sange.

Full Spectrum contine, de asemenea, doua complexe antioxidante de protectie - citrice si hesperidina, precum si rutina bioflavonoida. Aceasta este o excelenta protectie impotriva mediului advers si a radicalilor liberi excesivi care rezulta din incalcarea echilibrului metabolic in organism.

Produsul Full Spectrum, complex de vitamine si minerale, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Multivitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Full Spectrum

Recomandari:

- persoanelor care doresc sa aiba o viata sanatoasa ai sa isi mentina vitalitatea zi de zi.

- persoanelor care doresc sa-si fortifice sistemul imunitar.

- persoanelor care vor sa creasca rezistenta organismului in perioadele cu risc ridicat de gripa si raceala.

- persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat (consum redus de fructe si legume, regimuri de slabire sau vegetarianism), pentru a suplimenta aportul de vitamine si minerale din organism.

- persoanelor aflate in perioade de recuperare in urma unor boli.


Important:

In cazul administrarii unui produs continand un complex de vitamine, urina poate dobandi o culoare si un miros caracteristice datorate complexului de vitamina B din compozitia produsului.

Continut:

187mg Calciu, 60mg Vitamina C, 57mg Magneziu, 20mg Colina, 20mg Inozitol, 10mg Niacina, 10mg Zinc, 7mg Vitamina E, 5mg Acid para aminobenzoic, 5mg Acid pantotenic, 4mg Rutina, 4mg Complex de bioflavonoide din lamaie, 4mg Fier, 3mg Mangan, 2mg Complex hesperidinic, 1.5mg Cupru, 1.2mg Vitamina B6, 1.1mg Vitamina B2, 1mg Vitamina B1, 900mcg Beta-caroten, 200mcg Acid folic, 80mcg Iod, 40mcg Biotina, 25mcg Crom, 20mcg Seleniu, 10mcg Molibden, 1mcg Vitamina B12

Produse cu interes crescut