CaliVita

Lion Kids + Vitamina D

Lion Kids + Vitamina D. Multivitamine pentru copii

Lion Kids + Vitamina D

Pret 48.50 lei in stoc

Lion Kids + D este un complex de minerale si multivitamine cu un continut suplimentar de vitamina D, care nu ataca dintii, are cu un gust placut si este usor de mestecat. Este prezentat sub forma de animale si a fost special creat pentru copii. Nu contine zahar, iar consumul zilnic asigura vitaminele, mineralele si oligoelementele de care copii au nevoie pentru o dezvoltare echilibrata si o rezistenta crescuta la imbolnaviri.

  • Administrare: 1-3 tablete masticabile pe zi in timpul meselor.
  • Cantitate: 90 tablete masticabile

Multivitamine pentru copii

Beneficii Lion Kids + Vitamina D CaliVita?

Prima cerinta in selectia unui complex multivitaminic pentru copii este compozitia echilibrata (prezenta tuturor vitaminelor si mineralelor esentiale intr-o cantitate optima).

Dezvoltarea normala a copilului necesita echilibrul corect de vitamine si minerale. Vitaminele si mineralele vin intr-o interactiune complexa intre ele. De exemplu, rezistenta scheletului copilului are nevoie de calciu combinat cu magneziu si vitamina C.

Vitaminele A si C contribuie la o mai buna absorbtie a fierului, in plus, sunt necesare pentru functionarea corecta a sistemului imunitar, care este deosebit de important in perioada de primavara si toamna si pe vreme rea.

Vitaminele B au un efect benefic asupra sistemului nervos central si cardiovascular. De asemenea, acestea consolideaza efectul magneziului. Vitaminele B trebuie luate numai in complex. Primirea izolata a anumitor vitamine creste necesitatea altor vitamine din grupul B.

Astazi, pentru copii, in special cei care traiesc in orasele mari, inamicii cu prioritate de mediu sunt plumbul si cadmiul care vin in aer din fumul de esapament si de tigari. Conform studiilor, noua din zece copii care traiesc in zone puternic contaminate din marile orase, au un nivel inacceptabil de ridicat de plumb in sange.

Oamenii de stiinta au descoperit ca nivelurile de plumb si cadmiu din organism cresc odata cu deficienta de zinc, iar primirea cantitatilor necesare de zinc poate preveni acumularea de plumb si cadmiu in organism. Astfel, o combinatie echilibrata de vitamine si minerale dintr-un singur complex nu poate atinge numai absorbtia lor optima, ci si sa asigure o buna nutritie si protectie a corpului copilului.

Copii puternici si sanatosi sunt capabili sa dezvolte o capacitate fizica si mentala mai mare in scoala, astfel incat acestia au un cadru minunat pentru a obtine succesul si la varsta adulta. Nu putem face compromisuri cand vine vorba de dezvoltarea si sanatatea copiilor nostri. Trebuie sa le oferim ce este mai bun!

Un mijloc atractiv excelent pentru copii sunt multivitaminele cu figuri de animale, care ar putea fi mestecate. Seamana cu bomboanele, dar nu contin zahar si coloranti artificiali.

Produsul Lion Kids + Vitamina D. Multivitamine pentru copii, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Multivitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Lion Kids + Vitamina D

Recomandari:

- copiilor pentru a le asigura vitaminele, mineralele si oligoelementele de care au nevoie pentru o dezvoltare echilibrata si rezistenta la imbolnaviri.

- tuturor celor pentru care este important sa reduca riscul de aparitie a cariilor dentare si astfel sa asigure dezvoltarea sanatoasa a dintilor copiilor.

- persoanelor care prefera tabletele masticabile.

- persoanelor care au nevoie de un produs complex cu un continut de vitamina D.


Important:

Daca copilul dumneavoastra ia un produs cu multivitamina care contine vitamina D3, alte preparate vitaminice cu vitamina D3 pot fi administrate numai prin recomandarile medicului.

Copiii care sufera de lipsa poftei de mancare si anemie, doza uzuala de multivitamine poate fi crescuta in functie de varsta copilului si de recomandarile medicului.

Doza recomandata: copii cu varsta cuprinsa intre 2-6 ani - 1 comprimat, 6-12 ani - 1-3 comprimate zilnic dupa primirea alimentelor.


Continut:

1500UI Vitamina A(Beta-caroten), 7mg Niacinamida, 7UI Vitamina E, 5mg Magneziu, 3mg Acid pantotenic, 3mg Fier, 2mg Zinc chelatat, 1.6mg Inozitol, 0.7mg Vitamina B6, 0.6mg Vitamina B, 20.5mg Vitamina B, 10.1mg Mangan chelatat, 100mcg Acid folic, 70mcg Cupru chelatat, 35mcg Biotina, 10mcg Iod, 10mcg Seleniu, 5mcg Crom, 1mcg Vitamina B12, 1mcg Vitamina D, 35mg Vitamina C

Produse cu interes crescut