CaliVita

Super Mega 50

Super Mega 50, megadoza de multivitamine

Super Mega 50

Pret 165.00 lei in stoc

Super Mega 50 este un produs cu o concentratie ridicata de multivitamine cu eliberare prelungita, carora li se adauga minerale, oligoelemente, antioxidanti si un plus de bioflavonoide, fiind conceput special pentru persoanele cu un stil de viata foarte intens. Aceasta formula multivitaminica contine o doza mare de vitamine si minerale intr-un echilibru perfect. Compozitia unui comprimat corespunde nevoilor zilnice si ofera oportunitati reale de protectie impotriva mediilor ostile.

  • Administrare: 1 tableta zilnic
  • Cantitate: 90 tablete

Megadoza de multivitamine

Beneficii Super Mega 50 CaliVita?

Lipsa de vitamine si minerale poate provoca oboseala, pierderea fortei, apetit slab, scaderea imunitatii. Reducerea rezistentei organismului poate provoca raceli si boli frecvente, deteriorarea sistemelor si organelor corpului.

In diferite situatii, nevoia de vitamine si minerale a organismului nostru poate varia si nu intotdeauna este posibil sa compensam lipsa printr-o alimentatie adecvata. Calitatea slaba a solului, metodele moderne de cultivare intensiva si prelucrarea industriala a produselor au dus la scaderea continutului de nutrienti din alimente. Prin urmare, este intotdeauna mai bine sa te bazezi pe un produs vitaminic de incredere, de inalta calitate.

Cerintele pentru multivitaminele moderne sunt foarte puternice. Ele nu trebuie sa contina doar o gama larga de vitamine si minerale, compozitia lor trebuie sa fie echilibrata, deoarece toti nutrientii sunt absorbiti in complex. In plus, vitaminele si mineralele ar trebui asimilate cu usurinta de catre organism.

Compozitia Super Mega 50 Multivitamina este echilibrata cu toate mineralele si vitaminele. In plus, toate mineralele sunt stabilite sub forma de chelat, ceea ce asigura cea mai buna absorbtie de catre organism a acestor substante.

Multivitaminele moderne sunt produse prin tehnologia cu eliberare intarziata (utilizare prelungita), care mentine nivelul dorit de vitamine in sange in timpul zilei.

Multivitaminele de inalta calitate contin substante lipotrope care ard grasimile excesive (colina, inozitol), aminoacizi (cisteina si glutation) si sisteme antioxidante (citrice, hesperidina).

Super Mega 50 este formula ideala pentru persoanele supuse stresului fizic si psihic ridicat, sportivi, pacienti dupa operatie, persoane care traiesc in conditii de mediu precare. Deosebit de eficienta in cazul unui deficit profund de vitamine, raceli si gripa.

Produsul Super Mega 50, megadoza de multivitamine, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Multivitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Super Mega 50

Recomandari:

- persoanelor care isi doresc un sistem imunitar mai puternic.

- personoanelor care doresc sa creasca rezistenta organimului in perioadele reci ale anului.

- sportivilor si persoanelor care executa munci fizice grele.

- persoanelor supuse unui efort fizic sau mental intens.

- persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat (consum redus de legume si fructe, regimuri de slabit sau vegetarianism).

- fumatorilor activi si pasivi si persoanelor care traiesc in orase cu aer poluat.

- persoanelor care consuma alcool in mod frecvent.

- persoanelor care se afla in perioada de recuperare in urma unor boli.

- persoanelor suferind de probleme de absorbtie.


Important:

Consumul de cantitati mari de vitamine B poate conduce la aparitia unei culori si unui miros caracteristice ale urinei. Dat fiind continutul mare de ingrediente active din compozitia acestui produs, in cazul in care sunteti alergic la oricare dintre aceste ingrediente, nu folositi produsul! Daca aveti nelamuriri sau intrebari, adresati-va medicului dumneavoastra.

Continut:

250mg Vitamina C, 174mg Calciu, 100mg Vitamina E, 50mg Vitamina B1, 50mg Vitamina B2, 50mg Niacina, 50mg Acid pantotenic, 50mg Vitamina B6, 50mg Colina, 50mg Inozitol, 50mg Acid para aminobenzoic, 25mg Magneziu, 25mg Rutina, 25mg Complex de bioflavonoide, 25mg L-cisteina, 15mg Zinc, 9mg Fier, 5mg Complex hesperidinic, 5mg L-glutation, 5mg Macese, 4500mcg Beta-caroten, 3mg Mangan, 1mg Bor, 0.5mg Cupru, 250mcg Molibden, 200mcg Acid folic, 150mcg Iod, 100mcg Crom, 50mcg Biotina, 50mcg Vitamina B12, 25mcg Seleniu, 10mcg Vitamina D

Produse cu interes crescut