CaliVita

Vital 0

Vital 0, multivitamine pentru grupa sanguina 0

Vital 0

Pret 100.10 lei in stoc

Persoanele cu grupa de sange 0, care a aparut cel mai devreme in procesul nostru de evolutie, s-au adaptat unei alimentii la baza caruia sta consumul de carne. In acest fel, isi pot satisface cel mai usor necesarul de fier al organismului, insa este posibil sa trebuiasca sa suplimenteze anumite tipuri de vitamina B. Produsul nostru, numit Vital 0, contine cantitatea potrivita de vitamine necesare si extracte vegetale speciale, precum cele de yuca, turmeric si hrean.

  • Administrare: 3 x 1 tablete pe zi, dupa mese
  • Cantitate: 90 tablete

Vital 0, multivitamine pentru grupa sanguina 0

Beneficii Vital 0 CaliVita?

VITAL 0 - Complexul echilibrat de microelemente, vitamine, aminoacizi, substante nutritive de origine vegetativa pentru persoanele cu grupa sanguina 0.

Persoanele cu grupa de sange 0 au o imunitate puternica atat a sistemului digestiv, cat si a unui metabolism eficient, care promoveaza o buna stapanire a alimentelor albinoase.

Cu toate acestea, corpul lor nu prezinta suficienta adaptabilitate. Pentru grupa 0, bolile sangelui, inflamarea glandei tiroide sunt, de asemenea, caracteristice. Acestia necesita o cantitate crescuta de calciu, deoarece sursa de baza (produsele lactate) este inaccesibila pentru ei.

Preparatul complex VITAL 0 contine peste 40 de componente, inclusiv calciu, complex B, mangan, doua complexe de antioxidanti si, de asemenea, extracte vegetative pentru intretinerea preventiva a bolilor periculoase pentru grupa sangvina 0.


Produsul Vital 0, multivitamine pentru grupa sanguina 0, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Multivitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Vital 0

Recomandari:

- persoanelor interesate de ingrijirea zilnica a sanatatii proceselor fiziologice si mentinerea vitalitatii.

- persoanelor care doresc sa-si intareasca sistemul imunitar.

- persoanelor care doresc sa creasca rezistenta organismului in perioade de gripe si raceli.

- persoanelor cu grupa de sange 0, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sange.

- persoanelor care doresc sa stimuleze refacerea organismului in urma unei boli.


Produse cu interes crescut