CaliVita

Vital A

Vital A - multivitamine pentru grupa sanguina A

Vital A

Pret 100.10 lei in stoc

Grupa de sange A a aparut cu aproximativ 15-25.000 ani in urma, odata cu raspandirea culturilor agricole, iar persoanele apartinand acestei grupe de sange prezinta caracteristici ierbivore. Acestea pot asigura cu succes necesarul de minerale al organismului direct din alimentarie, dar pot sustine functionarea optima a acestuia prin consumul de vitamine B12, C si E, de acid folic si de acid pantotenic. Efectul mineralelor si vitaminelor din compozitia acestui produs este intregit de prezenta unor plante, precum frunzele de paducel, afinele si sovarful.

  • Administrare: 3 x 1 tablete pe zi, dupa mese
  • Cantitate: 90 tablete

Multivitamine pentru grupa sanguina A

Beneficii Vital A CaliVita?

VITAL A - Complexul echilibrat de microelemente, vitamine, aminoacizi, substante nutritive de origine vegetativa pentru persoanele cu grupa sanguina A.

Sarcina principala a persoanelor care au grupa de sange A este consolidarea sistemului imunitar si cresterea stabilitatii la stres. Boala unui ficat si a rinichilor, bolile infectioase si cardiovasculare sunt caracteristice pentru ei. 

De asemenea, acestea au cel mai mare risc in randul tuturor grupelor sanguine de boli oncologice. Prin urmare, ele necesita antioxidanti vegetali pentru receptie suplimentara, seleniu si vitamina E. Receptia suplimentara de fier si vitamine din grupa B pentru intretinerea preventiva a anemiilor este necesara si pentru acestia.

Structura complexului VITAL A este dezvoltata avand in vedere bolile periculoase pentru persoanele A. Contine o lista mare de vitamine, elemente minerale si extracte vegetative, in cel mai bun mod, suplimentand o dieta a persoanelor cu grupa sanguina A.


Produsul Vital A - multivitamine pentru grupa sanguina A, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Multivitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Vital A

Recomandari:

- persoanelor interesate de ingrijirea zilnica a sanatatii proceselor fiziologice si mentinerea vitalitatii.

- persoanelor care doresc sa-si intareasca sistemul imunitar.

- persoanelor care doresc sa creasca rezistenta organismului in perioade de gripe si raceli.

- persoanelor cu grupa de sange A, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sange.

- persoanelor care doresc sa stimuleze refacerea organismului in urma unei boli.


Produse cu interes crescut