CaliVita

Vital AB

Vital AB. Multivitamine pentru grupa sanguina AB

Vital AB

Pret 100.10 lei in stoc

Ultima grupa de sange care aparuta pe parcursul evolutiei noastre s-a format dintr-un amestec al grupelor de sange A si B. Alimentatia potrivita acestei grupe de sange poate fi una de tip mixt, dar consumul de legume are mai multe efecte benefice. Special conceput pentru a se potrivi acestei grupe sangvine, complexul de multivitamine AB contine in plus si concentratii ridicate de calciu si seleniu. Efectul vitaminelor si mineralelor este completat de cel al unor plante precum extractul de struguri rosii, frunzele de telina si usturoiul.

  • Administrare: 3 x 1 tablete pe zi, dupa mese
  • Cantitate: 90 tablete

Multivitamine pentru grupa sanguina AB

Beneficii Vital AB CaliVita?

VITAL AB - Complexul echilibrat de microelemente, vitamine, aminoacizi, substante nutritive de origine vegetala pentru persoanele cu grupa sanguina AB.

Grupa sanguina AB, care a rezultat amestecarea grupelor A si B, s-a unit in sine, alaturi de avantaje, precum si dezavantaje ale ambelor grupuri. 

Intr-un organism AB, nevoia crescuta de proteine animale caracteristice grupului B este programata genetic. Insa, nivelul de aciditate al sucului gastric si a activitatii fermentale este scazut in comparatie cu persoanele din grupa sanguina A. Prin urmare, proteinele animale sunt insuficient digerate si asimilate si cauzeaza boli ale tractului gastro-intestinal. 

Complexul VITAL AB contine toate substantele necesare pentru prevenirea afectiunilor persoanelor din grupul sanguin, incluzand importantii antioxidanti si seleniu, complexe bioflavonoide si un set de extracte vegetale care ofera o protectie completa persoanelor cu grupa sanguina AB.


Produsul Vital AB. Multivitamine pentru grupa sanguina AB, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Multivitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Vital AB

Recomandari:

- persoanelor interesate de ingrijirea zilnica a sanatatii proceselor fiziologice si mentinerea vitalitatii.

- persoanelor care doresc sa-si intareasca sistemul imunitar.

- persoanelor care doresc sa creasca rezistenta organismului in perioade de gripe si raceli.

- persoanelor cu grupa de sange AB, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sange.

- persoanelor care doresc sa stimuleze refacerea organismului in urma unei boli.


Produse cu interes crescut