CaliVita

Vital B

Vital B, multivitamine pentru grupa sanguina B

Vital B

Pret 100.10 lei in stoc

Grupa de sange B a aparut in perioada migratiilor de populatii, pe masura ce fiintele umane se adaptau conditiilor climatice schimbatoare. Alimentatia persoanelor apartinand acestei grupe este de obicei una de tip mixt, prin urmare acest produs, special conceput pentru aceasta grupa sangvina, asigura un spectru complet de vitamine si minerale. Efectul acestora este intregit de prezenta unor plante, printre care se numara extractul de soc negru si de ciuperci reishi si shiitake.

  • Administrare: 2 x 1 tablete pe zi, dupa mese
  • Cantitate: 90 tablete

Multivitamine pentru grupa sanguina B

Beneficii Vital B CaliVita?

VITAL B - Complexul echilibrat de microelemente, vitamine, aminoacizi, substante nutritive de origine vegetativa pentru persoanele cu grupa sanguina B.

Acesta este un grup unic, care, doar prin trecerea la o dieta este posibila scaparea de toate bolile. Originalitatea acestei grupe sanguine defineste si un set de boli originale, la care „purtatorii” grupului sanguin B sunt predispusi. In acest grup este cel mai mare procent din bolile neurologice. 

„Persoanele B” sunt inclinate catre un diabet si adipozitate, boli ale rinichilor si afectari autoimunice (de exemplu, scleroza multipla). Sistemul imunitar al persoanelor B este prieten cu virusii. Prin urmare, pentru ele sunt importante preparatele antivirus, precum si imunomodulatoarele.

Structura preparatului VITAL B pentru purtatorii acestei grupe sanguine include, cu exceptia unui complex de vitamine si minerale de baza, de asemenea enzime digestive, antioxidanti, extracte de plante curative cu proprietati protectoare si imuno-modulatoare.


Produsul Vital B, multivitamine pentru grupa sanguina B, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Multivitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Vital B

Recomandari:

- persoanelor interesate de ingrijirea zilnica a sanatatii proceselor fiziologice si mentinerea vitalitatii.

- persoanelor care doresc sa-si intareasca sistemul imunitar.

- persoanelor care doresc sa creasca rezistenta organismului in perioade de gripe si raceli.

- persoanelor cu grupa de sange B, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sange.

- persoanelor care doresc sa stimuleze refacerea organismului in urma unei boli.


Produse cu interes crescut