CaliVita

Beta Carotene

Beta Carotene Calivita

Beta Carotene

Pret 41.90 lei in stoc

Beta-carotenul este un precursor al vitaminei A, pe care organismul uman il poate converti in vitamina A, in functie de nevoile sale. Vitamina A este un element de baza din structura retinei, care, la randu-i, este o componenta esentiala a ochilor nostrii, cu un rol indispensabil in procesul de perceptie a luminii. Administrarea frecventa a acestui produs contribuie si la mentinerea conditiei normale a pielii si ne poate ajuta sa prevenim vatamarile cauzate de radiatiile UV.

  • Administrare: 1 capsula gelatinoasa zilnic sau in functie de recomandari
  • Cantitate: 100 capsule-gelatinoase

O capsula gelatinoasa de Beta Carotene furnizeaza tot atata beta-caroten cat 14 caise!

Beneficii Beta Carotene CaliVita?

Beta-carotenul este o provitamina a vitaminei A, ceea ce inseamna ca in organism vitamina A este produsa de ficat din beta-caroten in functie de nevoi. Beta-carotenul poate fi gasit in toate plantele verzi. Cele mai bogate surse ale sale sunt: rubarba, morcovul, spanacul, varza de salvie, cantalupul si caisele.

Beta-carotenul merita o atentie speciala datorita capacitatii sale de a preveni cancerul. Eficienta sa in prevenirea aparitiei tumorilor este bazata pe capacitatea de a transforma produsele cancerigene ale metabolismului in substante mai putin periculoase.

Beta-carotenul stimuleaza de asemenea sistemul imunitar. Ofera protectie nu numai impotriva cancerului, dar si impotriva aterosclerozei, reduce riscul de blocare a vaselor coronare, atac de cord si moarte subita.  In randul persoanelor care consuma regulat beta-caroten, numarul de boli de inima si cancer de prostata a fost de doua ori mai mic decat in randul membrilor grupului de control care nu au luat beta-caroten.

Din pacate, alimentele noastre sunt adesea rasfatate cu substante chimice sau substante daunatoare mediului si, prin urmare, nu sunt o sursa ideala de vitamine. De exemplu, morcovii - daca nu sunt produsi organic cu o calitate garantata - contin adesea mai mult cadmiu si nitrati decat beta-caroten. Prin urmare, un mare ajutor pentru organismului nostru este furnizarea de beta-caroten pur.

Produsul Beta Carotene Calivita, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Vitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Beta Carotene

Recomandari:

- persoanelor care pleaca in vacanta, pentru a le ajuta sa-si pregateasca pielea pentru expunerea la soare, sau celor care doresc sa-si mentina aspectul bronzat al pielii pentru o perioada mai indelungata de timp.
- persoanelor cu vedere partiala si celor care prezinta anumite probleme oculare.
- persoanelor care sunt in cautarea unei protectii antioxidante.
- persoanelor care urmeaza un regim alimentar cu continut redus de grasimi sau sufera de tulburari de absorbtie.

Important:

Fumatorii si persoanele care lucreaza cu azbest trebuie sa se adreseze medicului inainte de a folosi acest produs.

Produsul Beta Carotene nu este un substitut pentru protectia externa UV.

Daca este administrat in doze mari pentru o perioada mai indelungata de timp, produsul Beta Carotene poate cauza colorarea palmelor si a talpilor, insa acest fenomen nu este anormal si va disparea odata ce suplimentarea cu acest produs s-a incheiat.

Diabeticilor nu li se recomanda doze mari de vitamina A.


Continut:

5.5mg Beta-caroten, 9000UI care furnizeaza provitamina A

Produse cu interes crescut