CaliVita

C 1000 Plus

C 1000 Plus CaliVita. Megadoza de vitamina C cu macese organice

C 1000 Plus

Pret 73.80 lei in stoc

C1000 Plus sprijina activitatea de protectie a sistemului imunitar cu o megadoza de vitamina C, cu eliberare prelungita, si macese provenite din culturi organice, care intensifica efectul produsului in perioadele critice in care organismul are cea mai mare nevoie. In plus, contribuie la stimularea productiei normale de colagen si ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange, a oaselor, cartilajelor, dintilor si pielii.

  • Administrare: o tableta pe zi
  • Cantitate: 100 tablete

O tableta de vitamina C 1000 Plus furnizeaza tot atata vitamina C cat 2 kg de portocale sau 20 kg de mere !

Beneficii C 1000 Plus CaliVita?

Formula C 1000 Plus, alaturi de originea naturala, vitamina C contine si pulbere de trandafir din agricultura organica care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (are activitate antioxidanta), are un efect benefic asupra sistemului imunitar. Rosehipul ajuta, de asemenea, la mentinerea sanatatii, flexibilitatii si mobilitatii articulatiilor, sustine buna functionare a sistemului urinar si joaca un rol important in procesul digestiv.


Produsul C 1000 Plus CaliVita. Megadoza de vitamina C cu macese organice, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Vitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda C 1000 Plus

Produse cu interes crescut