CaliVita

C 300 Plus

C 300 Plus CaliVita. Complex vitamina C

C 300 Plus

Pret 63.80 lei in stoc

Pe langa extractul de macese si complexul de bioflavonoide, tabletele C300 contin si o concentratie ridicata de vitamina C cu eliberare prelungita. Asigura un efect antioxidant de lunga durata, o sanatate mai buna a pielii, venelor si articulatiilor si un sistem imunitar mai puternic. Este cea mai buna alegere pentru fiecare zi a anului!

  • Administrare: o tableta pe zi
  • Cantitate: 120 tablete

O tableta de vitamina C 300 furnizeaza tot atata vitamina C cat 3 kg de kiwi sau banane !

Beneficii C 300 Plus CaliVita?

Datorita continutului ridicat de trandafir, complexului de bioflavonoide si a formulei de absorbtie continua (eliberata in timp), C300 Plus cu Rose Hips si Bioflavonoids exceleaza printre formulele simple de vitamina C.

Efectele multiple ale vitaminei C sunt cunoscute de majoritatea dintre noi. In plus fatat de vitamina C, C 300 Plus cu Rose Hips si Bioflavonoids contine complexul de bioflavonoide din citrice care promoveaza absorbtia si utilizarea, precum si soldurile de trandafir macinat. Soldurile de trandafir macinat nu numai ca dau un miros minunat comprimatelor, dar este, de asemenea, una dintre cele mai cunoscute si cele mai utilizate surse de vitamina C in medicina traditionala.

C 300 Plus cu Rose Hips si Bioflavonoids este o formula de absorbtie continua (eliberata in timp), ceea ce inseamna ca, datorita tehnologiei speciale, ingredientele active sunt eliberate continuu de pe tableta si, in consecinta, raman disponibile organismului mult timp. Aceasta tehnologie permite utilizarea mai buna a ingredientelor active si le impiedica sa fie prezente in organism in cantitati excesive in acelasi timp.

Produsul C 300 Plus CaliVita. Complex vitamina C, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Vitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda C 300 Plus

Produse cu interes crescut