CaliVita

C 500

C 500 CaliVita. Doza crescuta de vitamina C

C 500

Pret 53.53 lei in stoc

Datorita concentratiei ridicate de vitamina C cu eliberare treptata, C500 este o excelenta cale de suplimentare cu vitamine pentru fortificarea sistemului imunitar in perioadele critice. Contribuie si la formarea colagenului natural, ajutand astfel la mentinerea sanatatii vaselor de sange, oaselor, cartilagiilor, dintilor, gingiilor si pielii. Ca si antioxidant, asigura protectia impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, poate incetini aparitia semnelor vizibile ale imbatranirii si joaca un rol important in procesele metabolice producatoare de energie.

  • Administrare: 1 tableta pe zi sau conform recomandarilor.
  • Cantitate: 100 tablete

O tableta de vitamina C 500 furnizeaza tot atata vitamina C cat 1 kg de portocale sau 10 kg de mere!

Beneficii C 500 CaliVita?

Vitamina C, (cunoscuta si sub denumirea de Acid Ascorbic) este o vitamina solubila in apa, care este utilizata de metabolism in multe moduri importante. Ajuta la activarea a numeroase enzime, are un rol important in respiratia celulara si ofera protec?ie impotriva stresului. Ea ajuta la absorbtia fierului si, impreuna cu acidul folic si vitamina B12, stimuleaza productia de globule rosii. Ajuta la sustinerea funct?ionarii sistemului nervos si participa la formarea structurala a oaselor, vaselor de saânge, tesutului conjunctiv si colagenului. Este, de asemenea, un excelent anti-oxidant, ajutand la protejarea celulelor impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi.

In afara de functiile mentionate anterior, cererea metabolica pentru Vitamina C poate fi crescuta prin activitati fizice, fumat, baut, lipsa de odihna, boli sau medicamente. Deoarece vitamina C este solubila in apa, nu este pastrata in organism, ci trece din metabolism relativ rapid. Produsele CaliVita Vitamina C sunt formulate pentru eliberare temporizata, absorbtie continua, asigurand astfel biodisponibilitate sustinuta.

In formule avansate precum C Plus, vitamina C este combinata cu bioflavonoide (uneori denumite vitamina P) care promoveaza absorbtia. Impreuna cu vitamina C, bioflavanoidele ajuta la furnizarea de suport nutritional pentru un sistem circulator sanatos.


Produsul C 500 CaliVita. Doza crescuta de vitamina C, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Vitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda C 500

Produse cu interes crescut