CaliVita

D-drops

D-drops CaliVita (Vitamina D3 Lichida)

D-drops

Pret 90.50 lei in stoc

Conform estimarilor, deficienta de vitamina D afecteaza 70 % din populatie. Organismul uman sintetizeaza cea mai mare parte a cantitatii de vitamina D prin expunere la lumina solara. Noi am extras vitamina D3, agentul activ din D-drops, din ficat de cod si i-am adaugat arome naturale. Dozarea sa este simpla si poate fi administrat amestecat in mancare sau bauturi. Forma sa lichida asigura necesarul de vitamina D pentru intreaga familie.

  • Administrare: Ca supliment alimentar pentru adulti, 3 picaturi pe zi dizolvate in bautura favorita. In cazul copiilor cu varsta sub 10 ani se recomanda doar 2 picaturi pe zi.
  • Cantitate: 30 ml

Beneficii D-drops CaliVita?

Conform studiilor, aproximativ 70% din populatia lumii sufera de o lipsa de vitamina D. Se stia de mult timp ca deficitul de vitamina D provoaca o absorbtie slaba a calciului si slabirea oaselor, dar abia recent s-a aflat ca rolul sau in organism este nu este limitat si principiul: „petreceti 20 de minute pe zi la lumina zilei si obtineti suficienta vitamina D” - nu functioneaza intotdeauna si nu pentru toata lumea.

Astazi vitamina D a devenit un „subiect fierbinte” in randul medicilor. Se dovedeste ca:

- previne atacurile de cord.

- protejeaza impotriva cancerului.

- previne diabetul.

- stimuleaza creierul. S-a descoperit o relarie intre deficienta de vitamina D la mama in timpul sarcinii si tulburari ale creierului la copii cu varste mai mari.

Cine are nevoie de aport suplimentar de vitamina D ?

cei care isi petrec cea mai mare parte a timpului intr-o camera inchisa;

locuitori ai latitudinilor mari si oraselor industriale;

cei care incearca sa slabeasca, pentru ca au nevoie de mai multa vitamina D;

toti cei care doresc sa isi sustina sistemul imunitar, deoarece vitamina D este implicata in munca imunitatii;

cei care doresc sa mentina sanatatea oaselor si a dintilor;

femeile insarcinate (dezvoltarea corespunzatoare a sistemului scheletului embrionului si mentinerea sanatatii osoase a mamei);

mamele care alapteaza, pentru a asigura un aport adecvat de vitamine in organismul copilului;

vegetarieni si oameni lipiti de dietele cu continut scazut de grasimi;

persoanele in varsta (la imbatranire, pielea isi pierde capacitatea de a sintetiza vitamina D);

cei care sufera de dermatita solara.

Deficienta prelungita de vitamina D creste riscul de slabire a oaselor, fracturi frecvente, infectii frecvente, infectii respiratorii, depresie sezoniera si slabiciune musculara.

Vitamina D este sigura?

Multa vreme s-a crezut ca o supradoza de vitamina D poate cauza grave probleme de sanatate. Cu toate acestea, studiile recente au aratat ca o doza zilnica sigura de vitamina D este de 10.000 UI. Cu un aport zilnic de 1.000 UI la 2.000 UI de vitamina D timp de 5 ani, nu a existat nicio dovada a efectelor adverse.

Cu toate acestea, femeile insarcinate, mamele care alapteaza si copiii sub 14 ani trebuie sa se consulte cu medicul inainte de a utiliza suplimente care contin vitamina D.

Vitamina D3, inclusa in suplimentul dietetic D-drops, este extrasa din ficatul codului cu adaugarea de arome naturale. Se dozeaza cu usurinta, se poate adauga la mancare si bauturi. Aceasta formula va oferi intregii familii vitamina D.

Produsul D-drops CaliVita (Vitamina D3 Lichida), face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Vitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda D-drops

Recomandari:

- persoanelor care-si petrec cea mai mare parte a zilei in interior.
- persoanelor care se lupta cu obezitatea, caci in cazul acestora consumul de vitamina D de catre organism este mai mare.
- tuturor celor care doresc sa-si mentina sanatatea sistemului imunitar, caci vitamina D contribuie la functionarea normala a acestuia.
- persoanelor care tin la sanatatea oaselor si dintilor lor, caci vitamina D ajuta la mentinerea sanatatii acestora.
- femeilor insarcinate, pentru dezvoltarea normala a sistemului osos al embrionului si protectia sistemului osos al mamei. De asemenea, se recomanda de-a lungul perioadei de alaptare, pentru a mentine un nivel normal al vitaminelor.
- vegetarienilor.
- persoanelor care sufera de alergii solare.

Important:

A se evita pastrarea in locuri cu expunere directa la lumina solara.

A nu se folosi de catre pacientii suferind de boli ce presupun un nivel ridicat de calciu seric (hipercalcemie).

Daca suferiti de calculi renali sau sarcoidoza, adresati-va medicului dumneavoastra inainte de a incepe administrarea acestui produs sau a altor produse continand vitamina D.


Continut:

30mcg Vitamina D

Produse cu interes crescut