CaliVita

Stress Management

Stress Management. Complex de vitamine antistres

Stress Management

Pret 56.10 lei in stoc

In vreme ce stresul pozitiv ne este necesar, pentru ca ne motiveaza si ne face mai productivi, stresul negativ ne poate amari viata, iar pe termen lung poate chiar conduce la aparitia unor boli. Preveniti stresul adoptand un stil de viata si un regim alimentar adecvat! Eforturile pot fi sustinute de complexul de vitamine B, suplimentat cu vitamina C si magneziu. Stress Management, stimuleaza functionarea sistemului nervos, influenteaza pozitiv metabolismul energetic si functionarea sistemului imunitar.

  • Administrare: 1-3 tablete pe zi sau conform recomandarilor.
  • Cantitate: 100 tablete

Complex de vitamine antistres

Beneficii Stress Management CaliVita?

Produsul este fabricat exclusiv din ingrediente naturale.

Stress Management B-Complex nu este un medicament, este un supliment antistres sub forma de pastile recomandat celor care se expun constant la stres in viata de zi cu zi. Sub influenta stresului creste nevoia organismului de vitamine.

Principalele substante active ale suplimentului sunt vitaminele din grupa B. Ele sustin eficient activitatea sistemului nervos si participa la producerea de energie.

Unele vitamine B actioneaza ca catalizatori in anumite procese fiziologice, sunt, de asemenea, implicate in metabolismul carbohidratilor (B1, B2, B3 si B5), metabolismul grasimilor (B1, B2, B3, B5 si biotina), metabolismul proteinelor (B2, B5, B6 ). Astfel, complexul de vitamine B are un impact pozitiv asupra echilibrului energetic al organismului, deci sunt recomandate in special in caz de stres mental si fizic intens.

Vitamina B2 - organismul are nevoie de mai multa vitamina in activitate fizica crescuta sau intr-o situatie stresanta.

Vitamina B3 - este indispensabila pentru functionarea normala a sistemului nervos. Impiedica migrenele si lupta cu succes impotriva acestora. Imbunatateate circulatia sangelui si scade tensiunea arteriala ridicata.

Vitamina B4 - impreuna cu alte vitamine implicate in crearea globulelor rosii si promoveaza asimilarea fierului de catre organism.

Vitamina B5 - participa la conversia carbohidratilor si grasimilor in energie.

Vitamina B6 - cu o deficienta a acestei vitamine nu poate restabili tesutul muscular. Obtinerea unei cantitati mari din aceasta vitamina reduce de obicei stresul.

Colina (B8) si inozitolul (B9) sunt elemente importante care transmit impulsurile nervoase. Deficitul de colina perturba functionarea normala a creierului si agraveaza memoria. Inositolul imbunatateste sistemul nervos central. Acesta joaca un rol important in nutritia celulelor creierului. Are un efect calmant asupra organismului.

Vitamina B12 - reduce iritabilitatea, imbunatateste concentrarea si memoria, precum siĀ  functia de echilibru.

O alta componenta a acestei formule este vitamina C - un puternic antioxidant. Participa la sistemul de aparare, sustine sistemul nervos sanatos.

Un ingredient important este si magneziul, stimuland sistemul nervos. A fost implicat in procesele de producere a energiei si contribuie la buna functionare a muschilor.

In plus fata de principalele sale activitati de reducere a stresului, ingredientele complexului ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a mucoaselor, sunt implicate in hematopoieza si diviziunea celulara, precum si in producerea multor substante necesare pentru performanta optima a intregului organism.

Produsul Stress Management. Complex de vitamine antistres, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Vitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Stress Management

Recomandari:

- Celor expusi la stres zilnic, datorita serviciului sau a stilului de viata.

- Persoanelor supuse unui efort fizic intens.

- Tuturor celor care doresc sa-si fortifice sistemul imunitar.


Important:

Consumul de vitamina B rezulta in colorarea urinei in galben aprins.

Continut:

100mg Colina (bitartrat de colina), 100mg Inozitol, 60mg Vitamina C (acid L-ascorbic), 30mg Magneziu (bisglicinat de magneziu), 15mg Niacinamida, 5mg Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), 2mg Vitamina B6 (piridoxina HCl), 1.8mg Vitamina B2(riboflavina), 1.3mg Vitamina B1 (tiamina HCl), 100mcg Acid folic (acid pteroilmonoglutamic), 2mcg Vitamina B12 (ciancobalamina)

Produse cu interes crescut