CaliVita

Vitamina E

Vitamina E (100 capsule). Produs cu Vitamina E

Vitamina E

Pret 51.10 lei in stoc

Vitamina E, careia i se mai spune si „vitamina tineretii vesnice”, are cateva efecte benefice asupra intregului organism. Protejeaza pretiosii acizi grasi impotriva radicalilor liberi, care ii ataca (este deci un antioxidant puternic), contribuind astfel la mentinerea sanatatii si tineretii celulelor corpului, a pielii si a sistemelor nervos si circulator.

  • Administrare: 1 capsula gelatinoasa zilnic
  • Cantitate: 100 capsule

Beneficii Vitamina E CaliVita?

Suntem expusi efectelor nocive zi de zi. Efectele distrugatoare sunt intensificate si de daunele aduse mediului (precum smog, fum de tigara, radiatii UV sau anumite alimente nesanatoase). Vitamina E este un puternic antioxidant, care ajuta la mentinerea functionarii normale a celulelor. Profitati de asistenta naturala pe care o poate oferi vitamina E!

Multi oameni de stiinta cred ca cauza principala a imbatranirii, sau cel putin un factor care contribuie, este deteriorarea celulelelot cauzata de catre atomi extrem de instabili si reactivi cunoscuti drept radicali liberi. In mod normal, electronii care inconjoara nucleul unui atom sunt in perechi. Procesele oxidative din corpul nostru, cum ar fi transformarea alimentelor in energie, determina unii dintre acesti atomi sa piarda un electron, transformandu-i in radicali liberi ... adica un atom cu un electron in inelul sau exterior. Deoarece electronii au o tendinta puternica de a exista in perechi, mai degraba decat singuri, radicalul liber va fura electronul de care are nevoie dintr-un alt atom normal, transformand atomul normal intr-un radical liber si pornind o reactie in lant de formare a radicalilor liberi. In timp, acest proces poate provoca deteriorari ale functiei celulelor. Daca sunt cauzate suficiente daune, celula poate muri.

Antioxidantii sunt substante care sunt capabile sa incetineasca sau sa rupa reactia in lant a formarii radicalilor liberi, prin capacitatea lor de a dona un singur electron unui radical liber, fara a deveni instabili. Unul dintre cei mai buni antioxidanti cunoscuti este Vitamina E (tocoferol) solubila in grasimi.

Pe langa faptul ca este un antioxidant puternic, Vitamina E joaca multe alte roluri fiziologice importante in metabolismul nostru. Una dintre functiile mai importante este aceea ca este necesara pentru utilizarea a numeroase alte vitamine si minerale, cum ar fi vitamina A, vitamina K si seleniu. Pe langa acest rol, ofera sprijin esential atat pentru sistemul imunitar, cat si pentru functionarea sistemului nervos central, precum si pentru a ajuta la reglarea hormonilor sexuali. Este benefic pentru persoanele de inalta performanta, cum ar fi sportivii, deoarece sustine sinteza proteinelor si ajuta la intsrzierea oboselii musculare.

Vitamina E poate fi sintetizats intr-un laborator, dar surse naturale, cum ar fi vitamina E gasita in germenii de grsu, leguminoase sau ous, tinde sa fie mai udor pentru depozitarea organismului. Vitamina E CaliVita® si Mega Vitamina E contin cea mai proaspata, sursa naturala de vitamina E de cea mai inalta calitate

Produsul Vitamina E (100 capsule). Produs cu Vitamina E, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Vitamine, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Vitamina E

Produse cu interes crescut